XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál: 2015. április 23–26.

Nyomtatóbarát változatPDF változat
2015/04/15

Ugrás a könyvfesztivál honlapjára

 

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése tisztelettel meghívja Önt az április 23-án, a Könyv és Szerzői Jog Világnapján nyíló XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál sajtótájékoztatójára, melyet a Millenáris D épületében található, Osztovits Leventéről elnevezett előadótermében tart (Budapest, II. kerület, Kis Rókus u. 16–20.) 2015. április 22-én, szerdán 11 órakor.

A magyar könyvkultúra 220 éves történetét bemutató kiállításról Boka László irodalomtörténész, az Országos Széchényi Könyvtár tudományos igazgatója, a jubileumhoz kapcsolódó irodalmi estről Juhász Anna irodalmár, az európai írótalálkozóról Dr. Szűcs Tamás, az Európai Bizottság magyarországi képviselője, a könyvfesztivál többi eseményéről pedig Zentai Péter László és Kocsis András Sándor, a könyvfesztivál igazgatója és az MKKE elnöke, valamint Szakonyi Péter sajtófőnök ad tájékoztatást.

A könyvfesztiválon az OSZK saját kiadói standdal is várja az érdeklődőket, ahol egy beiratkozási akció keretében 20% kedvezményt adunk a féléves és az éves könyvtárhasználati díjból.

A könyv ünnepeL címmel egy gazdag kamarakiállításunk nyílik április 24-én, pénteken 15 órakor. A kiállítás a 220 éves magyar könyves szakmának állít emléket.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!